Start ook een huiskamer!

In Wormer is met succes een ‘Huiskamer project’ gestart voor senioren. Een eigen gezellige plek waar ouderen samen eten, een kopje koffie drinken, genieten van muziekavonden en nog veel meer. De organisatie van de ‘Huiskamer’ organiseert ook wekelijk leuke uitstapjes en meerdere korte vakanties per jaar. Alles vanuit het principe kleinschalig en laagdrempelige mobiliteit. Ouderen worden thuis opgehaald en ook weer naar huis gebracht.

Seniorenwens wil dit project graag uitbreiden naar de regio’s Hoorn, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem om nog meer senioren te bereiken. Daarvoor zoeken wij ondernemende vrijwilligers die dit samen met Stichting Seniorenplezier, uitvoerder van het project, tot een succes maken.

Heb je geen tijd maar vind je het wel een goed initiatief? Steun ons dan met een maandelijkse donatie of een eenmalige gift.

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar info@seniorenplezier.nl of bel 075-7600145

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen