Word vrijwilliger

Jouw hulp telt!

Vrijwilligers leveren een onschatbare bijdrage aan het werk dat Seniorenwens kan doen voor eenzame ouderen. Als vrijwilliger help je Seniorenwens onder andere met het werven van fondsen, communicatie etc.

Wat kun je doen?

Seniorenwens heeft verschillende vrijwilligersfuncties. Je kunt deelnemen aan wervingsacties, fondsenwerver worden, begeleider bij activiteiten of zelf acties bedenken waar je weer anderen voor uitnodigt. 

Wat krijg je terug?

Als vrijwilliger ondersteun je direct of indirect projecten voor eenzame ouderen. Een unieke en zinvolle ervaring waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor vrijwilligers en relaties organiseert Seniorenwens gratis bijeenkomsten en daarnaast krijg je volop mogelijkheden om eigen initiatieven te ontwikkelen. Als je al langere tijd vrijwilliger bij ons bent, krijg je een getuigschrift of aanbeveling. Maar ook iedereen met een paar vrije uurtjes kan ons al helpen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen